შეხვედრა გაიმართა ახლადგახსნილ კულინარიულ ობიექტში „პაბ 1830.“

სოფიომ მოსწავლეებს უამბო გასტროტურიზმის სფეროში თავის საქმიანობაზე , გააცნო მესხური ღვინისა და კერძების უნიკალურობა და ისაუბრა რეგიონის ტურისტული პოტენციალის განვითარებისა და არსებული შესაძლებლობების შესახებ. ასევე, აღნიშნა „პაბ 1830“-ში ახალგაზრდების გადამზადების შესაძლებლობა ბარმენისა და მზარეულის მიმართულებით. 🍸

ვიზიტის მიზანი იყო მოსწავლეების პროფესიული უნარების განვითარება და კერძო სექტორთან თანამშრომლობის გაძლიერება.

პროგრამის პარტნიორია „ახალციხის ახალგაზრდული ცენტრი.